BEYAZ LEBLEBİ
BESİN DEĞERLERİ (100 gramdaki enerji ve besin değerleri)
Ürünlerimiz: TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip Tesislerimizde Üretilmiştir.
BEYAZ LEBLEBİ
Isıtma ve kavurma işlemi sırasında beyaz leblebi üretiminde kullanılan nohutun kendi yapısından kaynaklanan beyazlaşma ortaya çıkar. Bazı üreticiler ise bu beyazlığı daha keskin hale getirmek için titanyum dioksit kullanırlar. Türk Gıda Kodeksi, zararlı olmadığı gerekçesiyle bu katkı maddesinin kullanımına herhangi bir limit koymamıştır. Faydaları - Anne sütünü artırır. - Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır - Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır - Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||